085-0831200 info@hbpunt.nl

Aline Oving

Bulthuissingel 2
9251BW Burgum

Telefoon:
06-43423002

E-mail:
aline@hbpunt.nl

Stiekem wens ik dat we als volwassenen het kind in onszelf altijd zullen blijven koesteren en met deze nieuwsgierige en gedreven blik het leven tegemoet gaan!

Wie ben je en wat drijft je?

Mijn naam is Aline, samen met mijn man en 2 dochters woon ik met veel plezier in Buitenpost. Zelf opgegroeid op de Veluwe maar sinds 10 jaar mag ik zeggen dat Friesland mijn thuis is!

Als natuurmens geniet ik enorm van wandelen en fotograferen in alle rust en ruimte hier om ons heen, maar het Wad heeft een speciale plek in mijn hart veroverd.

Wind door je haren, voeten in het slik, geur van zout water, geluid van tal van vogels en de schoonheid van elk seizoen en weertype..Leegte die ruimte schept!

Ook ben ik dol op filosofische hersenspinsels en groot liefhebber van muziek en losse krabbels van taalkunstenaars zoals Stef Bos, Diggy Dex, Rene Oskam, Jesse Laport en ga zo maar door. De kunst van het verwoorden van het leven met een lach en een traan en niet te vergeten..een flinke knipoog!

Wat is jouw achtergrond?  

Als moeder van 2 nog jonge kinderen werd mijn interesse voor kinderen die het leven door gevoeligheid of andere manier van denken en beleven, even via een zijweg benaderen gewekt, omdat we er als ouders al snel mee te maken kregen.

De mooie en soms ook uitdagende taak om hierin naast ze te staan en ze volgen op hun zo heel eigen pad vind ik het meest inspirerende wat er is. Een pad waarin ik heb leren denken buiten de lijntjes en gebaande paden, talenten koester. En stiekem wens ik dat we als volwassenen het kind in onszelf altijd zullen blijven koesteren en met deze nieuwsgierige en gedreven blik het leven tegemoet gaan!

Dit pad heeft mij bij HBpunt gebracht en ondersteuning te bieden als managementassistent.  Een prachtige stap in het, op de achtergrond, staan voor deze kinderen en betrokkenen, zodat alle organisatorische zaken goed verlopen en ze zo te helpen in het traject om weer in verbinding te komen met zichzelf en sterk in hun schoenen te mogen staan!

Na meer dan 15 jaar werkzaam te zijn geweest binnen de retail een hele omschakeling. Maar in al die jaren heb ik als duizendpoot veel ervaring opgedaan in het regelen van allerlei zaken op de achtergrond en kan ik hierin snel schakelen. Ik geniet van werken met precisie en korte lijntjes en bovenal het betrokken contact met de mens achter het verhaal. Betekenisvol werken in een notendop.

Kennismaken?

Wil je graag weten of je bij ons terecht kunt met je hulpvraag?
Plan online een gratis en vrijblijvende kennismaking in.