085-0831200 info@hbpunt.nl

Over HBpunt

HBpunt is een organisatie van specialisten en daarnaast ook een samenwerkingsverband tussen zelfstandige specialisten met een gezamenlijk doel. Wij helpen (vermoedelijk) begaafde en gevoelige kinderen om vanuit een sterke verbinding met zichzelf, de wereld met vertrouwen tegemoet te treden.

Ruimte voor jou

Door het creëren van een omgeving waarin het kind zich vrij en veilig voelt, werken wij samen met het kind, de ouder(s) en een uniek team van zelfstandig specialisten aan één gezamenlijk doel. Door het bieden van een ondersteuningstraject, geheel op maat, zowel voor het kind als de ouder(s), kunnen wij voldoen aan de exacte behoeften van ieder uniek kind.

Goed luisteren, ruimte bieden voor het verhaal van het kind en gevoel en oog hebben voor het verschil tussen de zorgbehoefte van het kind en die van de ouders.

Het is onze missie om (vermoedelijk) begaafde en gevoelige kinderen te helpen om vanuit een sterke verbinding met zichzelf, de wereld met vertrouwen en plezier tegemoet te treden.

Wil je meer weten over de werkwijze van HBpunt?

Heb jij individuele ondersteuning nodig voor je begaafde en gevoelige kind?
Zo gaat het in zijn werk. 

Kennismaken?

Wil je graag weten of je bij ons terecht kunt met je hulpvraag? Plan online een gratis en vrijblijvende kennismaking in.

Hennie Gatsonides

Directeur/gedragswetenschapper/regievoerder

Bulthuissingel 2
9251 BW Burgum

Telefoon: 085-0831201
E-mail: hennie@hbpunt.nl

Daniëlle Verdoes

Management assistent

Bulthuissingel 2
9251BW Burgum

Telefoon: 085 08 32 05
E-mail: danielle@hbpunt.nl

Aline Oving

Management assistent

Bulthuissingel 2
9251BW Burgum

Telefoon: 085 08 32 13
E-mail: aline@hbpunt.nl