085-0831200 info@hbpunt.nl

Vacature (32-36 uur)

Jeugd- en Gezinsprofessional

Wil jij werken in een ambitieus en hecht team? Krijg jij energie van hulp bieden aan gevoelige en (hoog)begaafde kinderen en hun gezin? Hecht jij aan vrijheid in je werk en sta je open voor (zelf)ontwikkeling? Werk jij vanuit een sterke verbinding met jezelf? Bij HBpunt draait alles om authenticiteit en groei, zowel voor de kinderen die wij begeleiden als voor jou als professional. We zetten in op persoonlijke ontwikkeling en vragen om jouw intrinsieke motivatie. We geloven dat je alleen dán de beste zorg kunt bieden.

Ben jij die Jeugd- en Gezinsprofessional? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat is HBpunt?

HBpunt is een snelgroeiende, specialistische jeugdhulpverleningsorganisatie in Friesland. We zijn op zoek naar een Jeugd- en gezinsprofessional die ons team komt versterken. Als team van specialisten hebben we één doel: wij helpen (vermoedelijk) begaafde en gevoelige kinderen, jongeren én hun ouders om, vanuit een sterke verbinding met zichzelf, de wereld met vertrouwen tegemoet te treden.

HBpunt streeft naar een cultuur op de werkvloer waarin iedereen zich gedreven voelt om zich in te zetten voor het gezamenlijke doel. Het kind is in balans op het gebied van intellectueel, sociaal en emotioneel welzijn. Het is essentieel dat jij als professional deze visie niet alleen begrijpt, maar ook uitademt in jouw werk en contact met het hoogbegaafde kind en hun ouders.

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding in de richting Social Work
  • Je hebt een geldige SKJ-registratie (pré)
  • Je bent een professional die met hart voor de cliënt en het vak werkt
  • Je bent betrokken, flexibel, mensgericht en leergierig
  • Je staat open voor nieuwe ervaringen, (zelf)ontwikkeling en feedback
  • Je werkt graag samen en kan ook goed zelfstandig werken
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto
  • Affiniteit met begaafdheid (werkervaring met hb is geen must)

Wat ga je doen?

Jij biedt begeleiding en ondersteuning aan gevoelige en begaafde kinderen, jongeren én hun ouders. Als Jeugd- en Gezinsprofessional bij HBpunt houd je overzicht op het hulpverleningstraject als regievoerder. Contact en overleg met gebiedsteams en andere betrokken professionals en scholen zijn daarom ook onderdeel van je takenpakket.

Wat bieden wij jou?

HBpunt biedt een baan met vrijheid in een ambitieuze werkomgeving in een hecht team van enthousiaste collega’s. Dit is een baan waarin je veel uitdaging en voldoening vindt. Wij vinden het belangrijk dat je gedreven bent, ontwikkelingsgericht en ook naar jezelf durft te kijken. Wij hechten veel belang aan onze teamgeest en fijne werksfeer, waarin we elkaar stimuleren en (onder)steunen. Wij hebben aandacht voor de mens achter de collega. We bieden ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling en het delen van kennis. Jij mag je ontwikkelen in de richting waarin jij je verder wilt ontwikkelen (passend bij de doelgroep en accreditatie). We bieden jou een aanstelling voor 32-36 uur per week voor bepaalde tijd, met uitzicht op vast en natuurlijk een salaris conform CAO Jeugdzorg en goede arbeidsvoorwaarden. Inschaling op basis van ervaring conform CAO Jeugdzorg.

Ontmoet je toekomstige collega’s

Onze kracht ligt in de expertise en toewijding van ons team. Bij HBpunt werken ervaren professionals die zich volledig inzetten voor het leveren van de beste ondersteuning en begeleiding.

Wendy Hinke
Jeugd- en gezinsprofessional/ regievoerder

Mirjam Kouwer
Jeugd- en gezinsprofessional/
regievoerder

Heb jij interesse?

Stuur dan je motivatiebrief en CV waarin jij ons overtuigt wat jou onze fijne nieuwe collega maakt, naar info@hbpunt.nl.