085-0831200 info@hbpunt.nl

Sjarine Weidenaar

Greate Buorren 16a
9263 PM Garyp

Telefoon:
085-0831210

E-mail:
sjarine@hbpunt.nl

“Wanneer mensen zorg nodig hebben, hebben ze dat vaak zo snel mogelijk nodig. Ik vind het belangrijk dat mensen daarom zo snel mogelijk worden geholpen maar ook bij de hand genomen worden wanneer zij er niet uitkomen.”

Wie ben je en wat drijft je?

Mijn naam is Sjarine, opgegroeid in Nes in hetNoorden van Friesland op de boerderij. Inmiddels al een aantal jaar samenwonend in de binnenstad van Dokkum met mijn vriend. Buitenaf wonen zonder buren en de binnenstad zijn twee uitersten. Ik kan er dan ook nog niet helemaal tussen kiezen. Nog iedere dag kom ik even “thuis”, omdat mijn twee paarden daar staan. Ik ben een echt dierenmens. Daarnaast hou ik van buiten zijn in de natuur, wandelen door de landen met de honden en thuis in de tuin mooie bloemen laten groeien. En als ik dan weer in Dokkum ben, zoek ik graag de gezelligheid op met vrienden. Uit eten gaan en mooie landen bezoeken met mijn vriend is ook iets wat ik graag doe. Ik verveel mij eigenlijk nooit. Toch kan ik ook altijd goed aangeven wanneer het tijd is om even in mijn eigen bubbel te verdwijnen. Dat kan ik ook heerlijk vinden en is ook heel belangrijk.

Wat is jouw achtergrond?

Ik heb na mijn Mbo-opleiding Office Management de bachelor bedrijfskunde (MER) afgerond. Ik heb stages gelopen bij gemeenten en ben afgestudeerd in Den Haag bij de VNG. Daarnaast ben ik meer dan acht jaar werkzaam geweest voor dezelfde organisatie. Tijdens mijn studie werkte ik daar al en zo heb ik een mooie combinatie weten te maken tussen bedrijfskunde en de zorg. Ik heb veel ervaring gedaan op het gebied van kwaliteitsmanagement. Ik deed externe audits bij kleinschalige zorgondernemingen, verzorgde aanbestedingen, deed de zorgadministratie voor bedrijven en was ook adviseur voor particuliere cliënten die zorg nodig hadden en wegwijs wilden worden binnen de zorg. Daarnaast organiseerde ik daar veel zaken.

Ik heb een redelijk beeld van hoe het zorglandschap in Nederland eruitziet. Dit is vrij ingewikkeld en eigenlijk voor niemand in korte tijd te begrijpen. Ik kan mij dus heel goed voorstellen dat mensen daar hulp bij nodig hebben om hier wegwijs in te worden. Wanneer mensen zorg nodig hebben, hebben ze dat vaak zo snel mogelijk nodig. Ik vind het belangrijk dat mensen daarom zo snel mogelijk worden geholpen maar ook bij de hand genomen worden wanneer zij er niet uitkomen. Met mijn kennis en ervaring draag ik daar graag mijn steentje in bij.

Binnen HBpunt ga ik mij bezighouden met het kwaliteitsbeleid en de zorgadministratie. Twee zaken waar ik ervaring mee heb. Ik hoop het kwaliteitsbeleid op een zorgvuldige en vooral effectieve manier te gaan managen.

Kennismaken?

Wil je graag weten of je bij ons terecht kunt met je hulpvraag?
Plan online een gratis en vrijblijvende kennismaking in.