085-0831200 info@hbpunt.nl

Daniëlle Verdoes

Bulthuissingel 2
9251BW Burgum

Telefoon:
085 08 32 05

E-mail:
danielle@hbpunt.nl

Wie ben je en wat drijft je?

Gek op lachende mensen, een bureau vol afwerklijstjes, een moestuin zonder slakken, zingen en gitaar spelen. Dat ben Ik! Mijn naam is Daniëlle, een doorbijter, creatieveling, avonturier, een planner, organisator en een mensen- mens. Opgegroeid in Katwijk en in 2018 verhuisd van het strand naar het platteland.

Ik wil graag dat eenieder tot zijn recht komt, dit is dan ook mijn drijfveer. Mijn hart begint sneller te kloppen bij het organiseren en plannen. Daarnaast ondersteun ik graag anderen zodat zij zich kunnen focussen op hetgeen waar hij/zij goed in is.

Wat is jouw achtergrond?

Al van jongs af aan actief als vrijwilliger binnen verschillende organisaties. Op deze plekken heb ik mijn talenten (organiseren, plannen en leidinggeven) mogen ontwikkelen.

Toch besloot ik nadat ik mijn diploma had gehaald te kiezen voor een opleiding in de zorg om zo ook mijn sociale kanten verder te ontwikkelen. Na de opleiding heb ik als persoonlijk begeleider op verschillende plekken in de gehandicaptenzorg gewerkt. Toch merkte ik dat ik hier niet volledig tot mijn recht kwam en besloot het in een andere hoek te gaan zoeken. Vanaf februari 2022 kan ik mijzelf dan ook student bedrijfskunde noemen. Al snel volgde een nieuwe baan als Management assistent bij HBpunt. 

Kennismaken?

Wil je graag weten of je bij ons terecht kunt met je hulpvraag?
Plan online een gratis en vrijblijvende kennismaking in.